Megvannak a nyertesek a Magyar Közút országos pályázatán: mi szentendrei, újfehértói és penészleki gyerekeket és tanárnőt jutalmaztunk

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2013. február 13-án tartotta az „Álomút" című gyermekrajzpályázat díjátadó ünnepségét. A társaság rajzpályázatára összesen 5440 pályamű érkezett, a hét tagú zsűri végül több mint 260 rajzot díjazott. A díjátadó ünnepségen minden kategória győztese átveheti az értékes egyéni díjakat, valamint az iskolájuknak, osztályuknak nyert támogatást, egy-egy csoportos kirándulás Közép-Európa legnagyobb úttörténeti múzeumába, a Kiskőrösi Közúti Szakgyűjteménybe. A díjakat Mázsi Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója,  Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint főtámogató, helyettes államtitkára valamint dr. Puky Miklós, a Varangy Akciócsoport Egyesület, mint támogató, elnöke adta át.
A természetvédelmi különdíjakat Darabos Panna (Szentendre), Kola Ákos (Újfehértó) és Küzmös Mariann Beáta (Penészlek) érdemelték ki,  foglalkozást a Penészleki Iskolában tartunk.